Jacob’s anbefaler

Redaksjon: Jacob’s v/Hanne Cappelen.
Tekst: Ole Petter Tharaldsen.
Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen og Aina C. Hole.
Styling: Nina Sjøen og Monica B. Sjøli.
Design: Anette Lillestrand, Pion.


I denne utgaven av Jacob’s anbefaler tar vi deg med til ASK Gårdsforedling på Jevnaker der Anne Marte og Kristoffer utøver pølsekunst på høyt nivå – med håndlaget spekemat og norske økologiske spekepølser som spesialtitet. Vi byr på middelhavssmaker fra fiskdisken, hvit norske oster og en frisk drink basert på Seedlip – alkoholfri gin! Ja, det finnes og serveres ved flere enn 200 restauranter med Michelinstjerne.


I magasinet finner du også serveringstips med «pulled» – langtidsstekt og revet forpart av svin og storfe, friske salater, iskrem, rask pizza og fristende spekemat.Client: Jacob's
Website: jacobs.no
Services: Magasin

Jacob’s anbefaler leder

Livet byr på mange gleder, og heldigvis er flere av dem spiselige.

I denne utgaven tar vi deg med til ASK Gårdsforedling på Jevnaker der Anne Marte og Kristoffer utøver pølsekunst på høyt nivå – med håndlaget spekemat og norske økologiske spekepølser som spesialitet.

Vi byr på middelhavssmaker fra fiskedisken, hvite norske oster og en frisk drink basert på Seedlip – alkoholfri gin! Ja – det finnes, og serveres ved flere enn 200 restauranter med Michelinstjerne.

Er du nysgjerrig på iskrem og sorbet? Legg turen innom isdiskene i butikken og la deg begeistre. Der finner du norsk gårdsis i flere varianter, italiensk sorbet laget på klassisk vis, og nesten alt du kan drømme om av iskrem fra små og store produsenter.
Friske salater, spennende pølsetopping og et grunnkurs i revet – langtidsgrillet forpart av storfe og svin presenteres også av Jacob’s flotte fagfolk.

Vi brenner for utvalg, fagkunnskap og den utrettelige jakten på de virkelig gode spiseopplevelsene, hver dag.
Velkommen til Jacob’s!